VABILO: Menina planina

Drage planinke in planinci,

Telohvabimo vas na izlet na Menino planino, ki ga načrtujemo v soboto, 16. aprila 2016. Pravzaprav gre za izlet, ki ga zaradi neugodnih vremenskih razmer (večja količina svežezapadlega snega) nismo izvedli pozimi. Prvotno vabilo je na ogled tukaj, veljajo pa v osnovi enake stvari: hrana in pijača iz nahrbtnika in v koči (planinski dom na Menini planini), za vzpon okoli 3 h hoje (nekaj manj pa za sestop), prevoz (in prispevek zanj) glede na število udeležencev (kombi/avto/avtobus). Potrebujete običajno planinsko opremo in vremenu primerna oblačila. Pot je tehnično nezahtevna.

Odhod bo ob predvidoma 6. uri iz Rogatca. Zadnje informacije glede potrebne opreme boste tako dobili pred odhodom pri vodniku (Miha Pavšič, 041 367 856), ki tudi sprejema prijave (do četrtka, 14. 4.). Informacije v zvezi z izletom bodo objavljene tudi na naši spletni strani.

Vabljeni!

Opomba: izlet na Javor nad Trbovljami, načrtovan v soboto, 9. aprila 2016, s tem odpade (dodaten razlog je, da se prekriva s tekmovanjem iz planinske orientacije).