Tabor mladih planincev 2016

Hej, ti! Ti, ja, ti! Ti, mladi planinec, mlada planinka! 😉

PrintRes je, da smo še globoko v šolskem letu, a njegov konec in s tem brezskrbno poletje sta že na vidiku! In veš kaj? Sredi poletja bo spet planinski tabor!
Letos bomo taborili na Dovjem nad Mojstrano, to je na istem tabornem prostoru kot leta 2013, taborni prostor pa bomo skupaj z mladimi planinci planinskih društev “Boč” Kostrivnica in Zagorje ob Savi zasedli med 13. in 20. avgustom 2016. Tisti, ki ste z nami že tam taborili, fantastičen razgled s tabornega prostora zagotovo poznate, vsi, ki pa boste z nami tam prvič, pa si ga lahko pogledate, kako nas zjutraj pozdravlja druščina imenitnih gora s Triglavom na čelu, na spodnji fotografiji.

Dovje_2016-vabilo-slika1

Dovje_2016-plakat_slikaKaj vse bomo na taboru počeli, kdo bo z nami, kje točno je taborni prostor, …, skratka vse, kar je ta trenutek najpomembneje, izveš v priloženi zgibanki in plakatu, ostale podrobnosti pa ti bo z veseljem zaupala učiteljica Ines v šoli! Njej je potrebno tudi oddati izpolnjeno in s strani staršev ali skrbnikov podpisano prijavnico (je del zgibanke), zato jih kar hitro pocukaj za rokav in uredi te malenkosti, da ti bo teden dni planinskih užitkov v dobri družbi zagotovljen!

Dovje_2016-vabilo-slika2

Dovje_2016-zgibanka_slikaVse podrobnosti in novosti v zvezi z letošnjim taborom bomo seveda sproti objavljali na naši spletni strani. To je stran, kjer se sedaj nahajaš 😉 V meniju zgodaj klikni “Dovje 2016” ali pa izberi “Planinski tabori > Dovje 2016” in prikazale se bodo vse objave v zvezi z letošnjim taborom!

Za vse radovedne pa malo “kukanja”, kako tabor izgleda… 😉 A ni fino?

Planinski pozdrav 🙂