Češnjev pohod

Kazipot_Donacka_gora-BocV soboto, 8. 6. 2013, vas vabimo na nezahtevni pohod od Donačke gore do Boča. Začetek pohoda bo ob 8. uri izpred planinskega doma – Rudijev dom pod Donačko goro, zaključek pa pod Bočem, v planinski koči Velikonočnica. Pohod bo predvidoma trajal pet ur, kar pa bo odvisno od fizične pripravljenosti pohodnikov, vmesnih postankov in količine zaužitih češenj 😉

Potrebna oprema
Izlet ne zahteva posebne planinske opreme, je pa priporočljiva uporaba pohodnih palic in primerne planinske obutve. V nahrbtniku imejte zaščito za primer poslabšanja vremena, zaščito proti soncu, priporočamo tudi repelent proti klopom.

Prehrana
Priporočamo primerno hrano in pijačo v nahrbtniku, ki pa je naj ne bo preveč, saj se med potjo nadejamo kakšne češnje, v planinski koči Velikonočnica pa se bo dalo dobiti tudi nekaj za pod zob. Zaželjeno je, da se ob prijavi na pohod odločite, ali na zaključku pohoda želite topel obrok.

Prijave
Prijave sprejema Beti Zalezina, do četrtka, 6. 6. 2013, na telefon 040 853 069. Izlet bo vodil vodnik PZS Nedelko Kuhar (041 763 490), pri katerem lahko dobite tudi dodatne informacije glede pohoda. V primeru zelo slabe napovedi vremena bo pohod odpovedan na predvečer dogodka.

Vabljeni!